Bent u op zoek naar iemand die illustraties kan maken? Dan kan ik u helpen.

Ik ben gespecialiseerd in illustraties, die te maken hebben met historie, cultuur, natuur en klederdracht. Heeft u voor een ander thema illustraties nodig? Neem gerust contact op, dan kijken we samen of ik iets voor u kan betekenen. Ik maak alle illustraties met de hand en met verschillende materialen, dus elke illustratie is uniek.

Heeft u nog vragen, of wilt u meer weten over mijn werk? Stuur mij een bericht via email of telefoon. Met alle liefde beantwoord ik uw vragen.
Of schrijf je in voor mijn nieuwsbrief via het formulier onder aan deze pagina.

IMG_6126


Tineke Alma

Mûzefalk 11
9281 MJ Harkema

Tel: 06-41646322
KVK nummer: 84944269

info@tinekealma.nl

Facebook
Instagram


Illustraties op maat

Hoe gaat dat in zijn werk? Ik probeer eerst goed duidelijk te krijgen wat precies uw wensen zijn, wat is belangrijk voor u en wat wilt u met de illustratie bereiken. Ik luister en stel vragen, op basis daarvan maak ik een vrijblijvende offerte.
Als de offerte akkoord is, maak ik schetsen. Deze stuur ik naar u toe, zodat u op- of aanmerkingen kunt maken. Na het verwerken krijgt u een definitieve schets en die werk ik dan als illustratie uit. Ik maak alle illustraties met de hand, en gebruik verschillende materialen, zoals aquarel, acrylverf, houtskool en softpastel. Echt ambachtswerk. Vervolgens scan ik de illustraties op hoge resolutie in, zo wordt het een digitaal bestand. Dit bestand stuur ik naar u op en kleine dingen kunnen, wanneer nodig, worden aangepast.